Ieri a fost vineri

Vineri trebuie sa sun un client si sambata am un eveniment de marketing pentru firma. La asta ma gandesc de 2 saptamani incoace. Printre altele, discut zilnic cu hoarde de oameni care intreaba diverse despre serviciile firmei mele si cu alti omuleti care vor parteneriate, angajari etc. Pe langa asta, tiroida m-a informat ca vrea marire de salar (care se da doar miercurea si vinerea, deci luni si marti am zacut in papusoi) si corpul a cerut niste pastile de alergie, bonus. Cu tot balamucul asta, casa mea sta sa cada si strachinile din bucatarie s-au extins pana pe aragaz, de nici nu mai pot sa fac mancare. 

De facut vineri

Ieri, nu stiu de ce, am jurat ca e vineri. Aveam in agenda sa sun clientul. M-am pregatit, informatii, raspunsuri la potentiale intrebari, se face 12, sun. Clientul raspunde, vorbim, zice de un amic ca vrea si el, se inscrie la cursuri, face plata, e perfect. Amicul se inscrie si el, vrea sa-l sun tot vineri la orice ora. In 2 minute l-am sunat, ca azi e vineri! Saracul om, ma ia cu saru’mana si zice sa-l sun in 10 minute, ca acum  tre’ sa dea niste acte. Ii spun sa dea el bip. Da bip, il sun, vorbim, se inscrie si el, face plata, ne auzim sambata ailalta la cursuri.

De facut pentru sambata

Ce am maine? Valei, evenimentul de marketing! Da-i iute si pregateste jocuri, cercetari de piata si alte minuni. Intre timp mai apare cineva, ca vrea cursuri dar lucreaza mult si are program variabil. Il conving sa ia cursuri online, ca nu e nimic deschis dupa 7. Zice ca da, ramane sa revin ca tre sa discut cu cealalta persoana care asteapta demult sa apara inca un suflet cu program variabil. Intre timp, printam foile pentru eveniment si fugeam de colo-colo in biblioteca, sa nu se inchida fara sa printez eu sau sa termin de vorbit cu omul. Bineinteles, toate astea in timp ce ma chinuiam sa fiu maxim de politicoasa cu bibliotecarele, ca-s in Anglia si voi fi omorata cu pietre daca nu-s maxim de politicoasa in fiecare clipa a vietii.

Vineri seara

Ajung acasa, aveam de lipit niste hartii, facut dus, incarcat ceasul pentru maine. Ma mai uit odata in agenda: valei, aveam interviu cu o profa, 2 ore inainte! Lasa, confirma ea maine. Is obosita acuma, ma duc sa dorm si rezolv restul maine dimineata, ca evenimentul e la 5 si o sa am de pedalat vreo 16 mile dus intors, pe ploaie si intuneric.

Nu puteam sa dorm, ca trebuia sa stiu ce traseu o sa am maine. Asa ca m-am uitat pe Google Maps. Cumva, imi sare in ochi programul bibliotecii. Ma uit pentru sambata, biblioteca se inchide la 5. Evenimentul meu are loc acolo si incepe la 5! Voi va dati seama ce moace ar fi facut oamenii aia sa fim toti goniti exact la inceput?

Caut alternative. Sa ne vedem la biblioteca dar sa mergem la o cafenea din zona. Gasesc una, pare potolita, dar se deschide la 12. E inainte de 5, dar daca o fi aglomerat? Tre sa fac rezervare si daca nu au masa pentru 8, e prea din scurt sa-i anunt pe toti ca se schimba ziua si ora. Lasa, mut direct ora. Ma duc in sufragerie, las bilet pentru mine maine la prima ora, sa-i anunt pe toti ca se amana evenimentul.

Ma duc sa dorm, da-i la naiba, ca oi muri de infarct in somn.

Sambata dimineata

A doua zi, ma scol panicata, dau salariul tiroidei si asa, in pijamale si nemancata, sar la laptop sa dau vestea cea mare despre eveniment. Pana la veste, s-au comandat multe carti in ultimele zile, asa ca am primit vreo 2 mesaje si una dintre cliente avea chef de vorba. Stau de vorba si, intre timp, deschid Facebook, Eventbrite si MailChimp, sa-mi fac totusi treaba. M-am si razgandit, pun evenimentul de la 3, tot azi, ca marti la 3 nu cred ca ajunge careva.

Cea mai mare descoperire de la Columb incoace

Mno, si fix cand sa ma apuc de scris la lume, porneste alarma de incediu ca o testeaza astia in fiecare vineri. Deci e vineri! Nu e sambata! Deci ieri a fost joi! Deci bietii clienti, i-am umflat pe sus cu o zi inainte!!!! Saracii….

Ei, acum hai sa mut ora la 3, ca e timp berechet sa afle toti. Cat timp scriu, ma ia cu panica: e 10. Oi avea timp sa ajung la 3 la lume si sa am interviu cu profa inainte? Stai, ca e vineri, nu sambata, deci nu e bai. Dar, preventiv, am deschis un notepad si am scris „Azi e vineri, nu sambata!”, in caz ca uit din nou.

Si acum ca am lamurit problema, am mancat (fulgi cu lapte), acuma ma schimb de pijamale si plec sa-mi iau niste dulciuri. Nu se stie ce-o mai aparea azi, barem sa am energie.

LE: Ma duc mai incolo dupa dulciuri. Intreaba cineva de carti.

 

 

 

 

Lasă un comentariu